Latheefa's Muslimah Collections

Saturday, January 28, 2012

Trapped in laziness

Assalamualaikum... especially to those who never failed to drop in here. Sorry if I disappoint many 'cos it's been ages since I wrote the last n3. Busy? not really. Cuma terkurung dalam satu mood yang boring dan malas.

Tapi dalam malas sempat juga buat kek yang dioder oleh kawan anak.







Kek: Chocolate moist yang resepi semua orang dah tahu dan tak payahlah bundo nak tulis.












Kek : sponge cake yang resepinya semua orang dah tahu dan tak payahlah bundo nak tulis.


That's all for now. Cuma untuk menghilangkan keboringan dan kemalasan yang melanda. Sorry fior not visiting you all.

ibundo


7 comments:

cikmanggis said...

wah dalam malas tu boleh buat kek yg begini cantik:)cantik la ....saya bab hias kek mmg fail...dapat E-- hehe.Selamat malam kakpah.

MANISMANIS said...

suka lihat bunganya...cantik sangat...macam mana buat....mau belajarlah sama ibundo...

Acik Erna said...

kak pah..haaa tu diaaaa..boleh buek kodai kek ni..nanti anak2 murid kak pah bilo hari jadi mosti tompah..lagi la kak pah tak do maso nak bukak blog.
kak pah..nanti bilo ado maso..saya buek sambal tempoyak..saya anta kek pah yo..sekarang ni tiap minggu sibuk anak abang nak kawen..

quinnie said...

cantiknya kak pah..:)

Chah said...

Ohh senyap2 menggentel fondant upenya...pls come back bundo, pelizzz!!

Qasey Honey said...

prefect decoration...i like...KEMAS!!!

ibundo said...

hi everyone up there... thanks for dropping by.
Erna.. nak.. nak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...